قابل توجه مشتریان عزیزی که از فربرقی بریان فر(تنوربرقی بریان فر) استفاده میکنند(به علت نو بودن دستگاه وطول عمر بیشتر المنت ها )به نکات زیر حتما توجه نمایید.👇👇👇👇👇👇👇1-برای بار اول درب فر را باز گذاشته (بدون سینی ولامپ داخل خاموش)وکلید را از سمت چپ که مربوط به المنت ها میباشد کلید اول مربوط به المنت پایین و کلید دوم(وسط)مربوط به المنت بالامیباشدرا در حالت روشن قرار داده وتایمر را روی عدد50الی60تنظیم کرده به مدت 20دقیقه وبعد از 20دقیقه برای 5دقیقه درجه را روی150بگذارید جمعا 25دقیقه . مقداری دود مشاهده میشود که امری طبیعی میباشد بعد فر را خاموش کرده واز بستن درب خوداری کنید فقط برای بار اول 2-از جابه جا کردن فر درموقع استفاده جدا خودداری فرمایید3-دستگاه را روی سرامیک قرار ندهید4- اگر منازل شما ارت برق ندارد فر را حدالامکان روی موکت قرار داده واز گذاشتن پا روی سرامیک خوداری کنید. 5-بعد از استفاده از فر کلید ها را خاموش وتایمر را به آهستگی به درجه 0برگردانید6-فرهای دو طبقه اگه از دو سینی استفاده کردید بعد از 20دقیقه جای سینی ها را عوض کنید و حدودا20. به همین حالت بگذارید جمعاحدودا40دقیقه (بستگی به نوع غذا7-لامپ داخل فقط برای نظارت بر پخت غذا میباشد ونباید روشن باشد8-حداکثر دما باید 160درجه ,و از گذاشتن درجه بالاتر خوداری فرمایید
نکات قابل توجه درمورد استفاده از فربرقی بریان فر
08
مه