آموزشی

طرز پخت نان خامه ای در فربرقی بریانفر (گوزل فر دو طبقه)

♦️دستور پخت نان خامه ای در فربرقی بریانفر (گوزل فر دو طبقه)به درخواست شما عزیزان توسط مشتری عزیزمون

♦️دستور پخت نان خامه ای در فربرقی بریانفر (گوزل فر دو طبقه)به درخواست شما عزیزان توسط مشتری عزیزمون

💢۸۰ گرم‌کره
۲۰۰ گرم آب
۱۴۰ گرم آرد سفید
۴ عدد تخم مرغ

♦️ابتدا آب و کره رو روی شعله گاز داغ میکنیم تا جوش بیاد،بعد تمام آرد رو میریزیم و‌هم میزنیم تا بافتش خمیری بشه مثل حلوا
میزاریم خنک بشه

♦️بعد دونه دونه تخم مرغ هارو میزنیم یعنی یدونه که زدیم با همزن خوب هم میزنیم‌و بعد دومی و…
داخل قیف ریخته و به شکل مارپیچ میریزیم
من روی سینی گرانیت فر کاغذ روغنی گذاشتم ،چرب کردم و مواد رو روی سینی به فاصله ۳ سانتی متر ریختم از هر طرف
حدود ۷/۸ دقیقه المنت پایین و همین قدرم المنت بالا روی دمای ۱۵۰

♦️میزان برشتگی سلیقه ای هست
کسانی که برشته دوست دارن میتونن بیشتر بزارن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *