راتاتویی در واقع یک غذای سنتی و گیاهی است که در فرانسه پخته میشود.این غذا آنقدر خوشمزه و خوش قیافه است که کسانی که حتی علاقه ای به سبزیجات ندارند هم جذب این غذا میشوند.
مواد لازم جهت راتاتویی
بادمجان 1 عدد
کدو 1 عدد
پیاز 1عدد
گوجه 2 عدد
رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
پیاز داغ، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل
طرز تهیه راتاتویی در گوزل فر
ابتدا باید سس این غذا آماده شود.این سس شامل رب گوجه، سیر رنده شده، پیاز سرخ شده، روغن زیتون و زردچوبه است.
این مواد را کمی تفت میدهیم تا از حالت خامی بیرون آیند.سپس کمی رب میزنیم و روی شعله کم میگذاریم.همه سبزیجات را حلقه حلقه میکنیم.سپس کف ظرف سس را ریخته و مواد را روی این ظرف میچینیم.
روی ظرف را با فویل میپوشانیم و چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم.سپس 35 الی 40 دقیقه راتاتویی را در گوزل فر میپزیم.