آموزشی

پیتزا لقمه ای در فر گوزل فر

پیتزا لقمه ای در فر گوزل فر

مواد لازم برای تهیه پیتزا لقمه ای:
سینه مرغ: 1عدد
قارچ خرد شده: 100گرم
فلفل دلمه ای: 2 عدد
پیاز: 1عدد
نان ساندویجی: به میزان لازم
پنیر پیتزا: به میزان لازم
آویشن یا ادویه پیتزا: به میزان لازم
ادویه و نمک و فلفل: به میزان لازم
رب گوجه: به میزان لازم
ابتدا باید پیاز و  ادویه جات و روغن را باهم تفت میدهیم.سپس سینه مرغ  و قارچ خورد شده را ریز کنید، بعد از اینکه قارچ کاملا سرخ شد رب گوجه ، ادویه جات را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت داده شود.در قسمت بعد باید نان تست را برش دهید و داخل نان را خالی کنید،ابتدا ته نان را با پنیر پیتزا پرکنید. سپس مواد گوشتی را به نان اضافه کنید. این روند را چند بار تکرار کنید نا کاملا نان پر شود، سپس آن را درون فر گوزل فر بگذارید و برای بار اول درب فر را نیمه باز گذاشته ودرجه را روی150تنظیم و2کلید را در حالت روشن قرار بدهید به مدت15دقیقه چراغ داخل خاموش باشد.بدون سینی درضمن کلید اولی مربوط به المنت پایین وکلید دومی مربوط به المنت بالا. وکلید سوم چراغ داخل. میباشد برای فرهای دو طبقه اگر خواستیند از یک سینی استفاده کنید از جای سینی پایین. استفاده کنید(. برای پختن غذا 30دقیقه اول هر دو کلید روش و درجه 150 باشد)
گوزل فر در تهران – گل فر در تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *