آموزشی

ماهی شکم پر در گوزل فر

ماهی شکم پر در گوزل فر:

طرز تهیه ماهی شکم پر در گوزل فر:

ماهی شکم پر یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای مجلسی است که طرفداران زیادی دارد.

برای پخت این غذا از مواد مختلف و ماهی های متفاوتی استفاده می شود. به طور مثال ماهی شکم پر شمال با ماهی شکم

پر جنوب متفاوت است.

در اینجا به آموزش ماهی شکم پر شمال با ماهی قزل آلا میپردازیم.

مواد لازم جهت طبخ ماهی شکم پر:

ماهی قزل آلا بزرگ 1 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 1 حبه

گردو خرد شده 2 عدد

سبزی معطر (گشنیز،شوید،جعفری،کمی شنبلیله)

فلفل دلمه

رب انار

نمک،فلفل،ادویه ماهی

طرز تهیه:

ابتدا ماهی را کاملا شسته و شکم آن را پاره کنید.

سپس پیاز را ریز خرده کرده به همراه سیر، ماهی را درون پیاز و سیر قرار دهید.

بعد از آن ماهی را به آب لیمو، نمک فلفل و ادویه ماهی آغشته کنید.

برای مواد شکم پر سیر و پیاز را داخل کمی روغن به همراه سبزی های معطر تفت دهید و رب انار را به آن اضافه کنید.

سپس شکم ماهی را با مواد شکم پر، پر نمایید و روی ماهی را آغشته به زعفران غلیظ و روغن زیتون نمایید.

روی ماهی را فویل کشیده و 45 دقیقه داخل گوزل فر قرار دهید. 15 دقیقه ی آخر فویل را برداشته تا روی ماهی برشته شود.

ماهی شکم پر آماده ی سرو می باشد.

گوزل فر-گل فر-محصولات گوزل فر در تهران-محصولات گوزل فر در اصفهان-فر برقی- فربرقی در اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *