آموزشی

آموزش شیرینی کشمشی

مواد لازم:
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم معادل سه‌چهارم لیوان (من نصفشوریختم)
آرد ۱۲۰ گرم معادل سه‌چهارم پیمانه
وانیل نصف‌ق‌چ
تخم مرغ ۱ عدد
کشمش پلویی نصف لیوان

طرز تهیه:
کره رو با همزن میزنیم تا پوک بشه، پودر قند رو اضافه میکنیم و پنج دقیقه با همزن میزنیم، تا حسابی رنگش روشن بشه، این وسط وانیل رو هم اضافه میکنیم، تخم مرغ رو اضافه و یک دقیقه دیگر هم میزنیم، حالا آرد رو اضافه میکنیم و مواد رو با لیسک هم میزنیم، کشمش رو در آخر ریخته و بعد از مخلوط کردن مواد رو در قیف بدون ماسوره میریزیم، توی سینی فر کاغذ روغنی انداخته، شیرینی ها رو با فاصله روی سینی با قیف یا قاشق میزنیم، زیاد بزرگ‌نباشند چون پخش میشوند، روشون کمی پودر قند الک میکنیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم…

نکته: کنار شیرینی که قهوه ای شد شیرینی ها آماده هست. بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید.
اگر داخل بریان فر یا گوزل فر قرار می دهید فقط حرارت پایین روشن باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *