طرز تهیه مرغ شکم پر در گوزل فر
یکی از دلچسب ترین غذاهای ایرانی مرغ شکم پر است.این طرز تهیه مرغ شکم پر برای 4 الی 6 نفر مناسب است.
مواد لازم جهت آماده سازی مرغ شکم پر
مرغ یک عدد(دوکیلویی)
سبزی خورد شده(جعفری، گشنیز و نعناع)
مغز گردو خورد شده یک فنجان
آلو وقیسی خورد شده
پیاز سرخ شده
زعفران، زرشک، شکر، آبلیمو، نمک و فلفل
طرز تهیه مرغ شکم پر در گوزل فر
مرغ را باید با زعفران ساییده شده، آبلیمو، آب نارنج و نمک و فلفل مخلوط میکنیم و یک ساعت مرغ را در این مخلوط قرار میدهیم.سبزی را با روغن تفت میدهیم و بعد گردو، آلو پیاز، زرشک را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.این مخلوط را از جلو داخل شکم مرغ قرار میدهیم و قبل از دوخت یک فویل در جلوی مواد قرار میدهیم و بعد هم شکم مرغ را میدوزیم.حال این مرغ را در فر های گوزل فر قرار میدهیم تایمر را تنظیم کرده و بعد از مدت زمان مشخصی مرغ شکم پر شما آماده سرو است.
مرغ شکم پر- مرغ شکم پر در گوزل فر – گوزل فر در اصفهان – گوزل فر در تهران