آموزشی

طرز تهیه راتاتویی در گوزل فر

راتاتویی در واقع یک غذای سنتی و گیاهی است که در فرانسه پخته میشود.این غذا آنقدر خوشمزه و خوش قیافه است که کسانی که حتی علاقه ای به سبزیجات ندارند هم جذب این غذا میشوند.

مواد لازم جهت راتاتویی

بادمجان      1 عدد

کدو            1 عدد

پیاز             1عدد

گوجه          2 عدد

رب گوجه     2 قاشق غذا خوری

پیاز داغ، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل

طرز تهیه راتاتویی در گوزل فر

ابتدا باید سس این غذا آماده شود.این سس شامل رب گوجه، سیر رنده شده، پیاز سرخ شده، روغن زیتون و زردچوبه است.

این مواد را کمی تفت میدهیم تا از حالت خامی بیرون آیند.سپس کمی رب میزنیم و روی شعله کم میگذاریم.همه سبزیجات را حلقه حلقه میکنیم.سپس کف ظرف سس را ریخته و مواد را روی این ظرف میچینیم.

روی ظرف را با فویل میپوشانیم و چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم.سپس 35 الی 40 دقیقه راتاتویی را در گوزل فر میپزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *