انواع فر برقی

مقایسه فر برقی و فر گازی در اصفهان

مزایای فر گازی
از نظر گرم یا سرد شدن فر گازی سریعتر گرم و سرد میشود.

محیط فر گازی مرطوب تر است و باعث میشود غذا کمتر خشک شود

هزینه فر گازی نسبت به برقی کمتر است

معایب فر گازی در اصفهان
فرهای گازی درجه حرارت را یکنواخت نگه نمیدارند و باعث میشوند که غذا به طور یکنواخت پخته نشود.
احتمال بروز حادثه در فرهای گازی بسیار زیاد است.

فر برقی
مزایای فر برقی در اصفهان
میزان داغ شدگی و درجه حرارت این گازها بسیار بالاتر از فر های گازی است.
فر برقی مناسب برای پخت و پز خشک می باشد (پخت وپز خشک اصطلاحی است که برای قیاس با فر گازی به کار می برند) این پخت مناسب برای پخت نان و شیرینی و کیک اسفنجی و … است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *