آموزشی, مشخصات بهترین مارک فربرقی(تنوربرقی,فرتنوری برقی،فر برقی)

خشک کردن میوه و بو دادن آجیل در فر برقی بریان فر (گوزل فر دوطبقه)

آموزش خشک کردن میوه و بو دادن آجیل در فر برقی گوزل فر دو طبقه

یکی از قابلیت های فر تنوری برقی دو طبقه بریانفر(گوزل فر دو طبقه) 36لیتری با جوجه گردان اینه که شما میتونید علاوه برپخت غذا ،کیک ،شیرینی ،پیتزا،لازانیا و… میتونید میوه خشک کنید و حتی آجیل بو بدید به اینصورت که دو سوم مخزن رو میوه یا اجیل بریزید  و ظرف را به میله جوجه گردان به فر وصل کرده و به مدت 45 دقیقه با دمای 150 میتوانید میوه یا اجیل را در فر برقی بریانفر(گوزل فر دو طبقه ) خشک یا بو بدید

فیلم کامل دز زیر قرار داده شده توصیه میکنم حتما فیلم را تا انتها ببینید.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *